Έγκριση Διακήρυξης του Τεχνικού Συμβούλου για τη Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βάρδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έγκριση Διακήρυξης του Τεχνικού Συμβούλου για τη Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βάρδας

 Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης συνεχίζει την προσπάθεια για την υλοποίηση έργων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν τη καθημερινότητα του Δημότη. Ο Δήμαρχος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων για «τον Τεχνικό Σύμβουλο του Υποέργου 2: Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Βάρδας» Α/Α/ 3 της Πράξης 50411661, με συνολικό προϋπολογισμό 200.228,00 ευρώ.

Ο κ. Λέντζας Γ. δήλωσε ότι «ήταν προσωπικό στοίχημα, να εντάξουμε, και να υλοποιήσουμε χρηματοδοτήσεις, προς όφελος των Συνδημοτών μας, που αλλάζουν ριζικά και αναβαθμίζουν το Δήμο μας. Ο Βιολογικός καθαρισμός της Βάρδας ήταν ένα έργο που είχε μείνει στις καλένδες από το 1992. Η σημερινή Δημοτική αρχή με αποφασιστικότητα, τόλμη, και μεθοδικότητα, αρχικά ένταξε το έργο και σήμερα προχωρά στην έγκριση του Τεχνικού Συμβούλου για την δημοπράτηση του.

Η Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) στη Βάρδα, ήταν από τις πρώτες  προτεραιότητες που έθεσε η Δημοτική Αρχή ως στόχο υλοποίησης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για την άοκνη βοήθεια που προσέφερε για την επίτευξη του στόχου καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης μας  για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν. Η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη παίρνει σάρκα και οστά».