Σύστημα τηλεελέγχου/τηλεχειρισμού, για ανίχνευση διαρροών του δικτύου ύδρευσης και βελτίωσης της ποιότητας νερού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
 
Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημερώνει τους Συνδημότες μας ότι εντάχθηκε το έργο με τίλτο «Σύστημα τηλεελέγχου/τηλεχειρισμού για ανίχνευση διαρροών του δικτύου ύδρευσης και βελτίωσης της ποιότητας νερού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».
Ποσό χρηματοδότησης έργου 4.248.165,60 ευρώ.
 
Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού για την αναβάθμιση των υποδομών ύδρευσης με στόχο τη μείωση των διαρροών, την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, την παρακολούθηση και τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης υδατικών πόρων του δικτύου ύδρευσης του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος Ανδραβιδας-Κυλλήνης δήλωσε: Το πρόβλημα της υδρευσης αποτελεί το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας. Πρόβλημα που εστιάζεται τόσο στην επάρκεια όσο και στην ποιότητα. Κάθε μέρα προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις ώστε να βελτιώσουμε την υπάρχουσα κατάσταση. 
 
Ήδη μέσα σε ένα χρόνο έχουμε εντάξει εργα συνολικού κόστους 15.000000 ευρώ (ύδρευση Βουπρασιας από το διυλιστήριο 10.000000 ευρώ, 4.300000 ευρώ για τηλεελεγχο, και τηλεδιαχειρηση συστηματις υδρευσης, ενώ έχει εκπονηθεί και  η μελέτη για επέκταση του αγωγού υδρευσης Λεχαινων-Ανδραβιδας, προς Νεοχωρι, Κ. Παναγία, Κυλληνη, Καστρο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για ποσοτικότερο, και ποιοτικότερο νερό σε όλο το Δήμο μας.
Είναι ένας στόχος που είχε τεθεί σε πρώτη προτεραιότητα,;από τη ανάληψη των καθηκόντων αυτής της Δημοτικής Αρχής και γίνεται συστηματική προσπάθεια για την επιτυχή επίτευξη του. 
 
Σχεδιάζουμε-Προγραμματίζουμε-Πραγματοποουμε!