Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσια Υγείας διενέργησε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων COVID-19 (rapid tests), τη Τετάρτη στο Μπόρσι, όπου σε σύνολο 60 δειγμάτων ήταν ΟΛΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Σήμερα 04 Φεβρουαρίου μπροστά από το Δημαρχείο της Βάρδας, πραγματοποιηθήκαν 204 rapid tests, εκ των οποίων τα θετικά ήταν 4.

Από αυτά τα 4 κρούσματα, τα 2 είχαν ήδη υποβληθεί σε  rapid test τις προηγούμενες ημέρες και είχαν βγει θετικά, ενώ το ένα είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, θα βρίσκονται δυο κλιμάκια του ΕΟΔΥ στον Δήμο μας, το ένα έξω από το Δημαρχείο της Κυλλήνης από τις 09:30 έως τις 13:30, και το άλλο στην Ανδραβίδα στην πλατεία «Αγ. Σοφίας», από τις 09:30 έως τις 13:30. 

Οι Δημότες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, καθώς και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.