Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. βρίσκεται στη Πρωτεύουσα όπου πραγματοποιεί μια σειρά από συναντήσεις με Υπουργούς, και Φορείς για την προώθηση των αναπτυξιακών έργων του Δήμου μας.

Σήμερα συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη Μ., στο γραφείο του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, κατά την οποία υπήρξε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την προώθηση και περάτωση των έργων που έχει προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή. Από πλευράς Δήμου αναζητήθηκαν λύσεις, και εργαλεία ώστε να είναι ικανός να διεκδικήσει και να αξιοποιήσει έργα που σκοπό έχουν την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης των Συνδημοτών μας.

Επιπλέον, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα ενταγμένα έργα, αλλά και στην υπερπροσπάθεια που γίνεται από όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου, ιδίως της Τεχνικής Υπηρεσίας που πρέπει να στελεχωθεί με επιπλέον προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την άριστη εξυπηρέτηση των Συνδημοτών μας.

Ο Υπουργός κ. Βορίδης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Δήμου και υποσχέθηκε πως θα τα εξετάσει, και στο μέτρο του εφικτού θα είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες.

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Υπουργό Εσωτερικών καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα που ανέλαβε.

Τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βαρβαρέσος Κ.