Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κεκάτο Δ.,το Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τσουραπα Γ.,και τους μηχανικούς του Δήμου κ. Κορδονούρη Γ., και  Παντή Κ., πραγματοποίησαν σήμερα 25 Φεβρουαρίου επίσκεψη στο υπο ανέγερση κτίριο του Γενικού Λυκείου Λεχαινών.

 

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Υπεύθυνο του Εργοταξίου για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, και έλαβε τη διαβεβαίωση πως το έργο θα χει περατωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

 

Το νέο ΓΕΛ Λεχαινών αποτελείται από ισόγειο, και όροφο, που περιλαμβάνει τους παρακάτω χώρους: 

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία Καθηγητών, βιβλιοθήκη, κυλικείο, δεξαμενή καυσίμων, αίθουσες σχεδίου και αισθητικής αγωγής, φυσικών επιστημών, και πληροφορικής κλπ, ενώ κατασκευάζεται σε οικόπεδο  έκτασης 4 στρεμμάτων.

 

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Δήμαρχος για την πορεία των εργασιών, δηλώνοντας: «Ένα νέο σύγχρονο σχολικό εκπαιδευτικό Ιδρυμα  έρχεται να προστεθεί στον Δήμο μας. Το έργο αυτό μπαίνει σε τροχιά ολοκλήρωσης, και παράδοσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε στις αρχές της νέας χρονιάς να υποδεχτεί τους μαθητές του Λυκείου Λεχαινών. Το νέο κτίριο θα αναβαθμίσει την ποιότητα και την λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας».