Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Εργοτάξιο ο Σταφιδόκαμπος! 

 

Γιάννης Λέντζας: «Δίνουμε ζωή σε κάθε χωριό του Δήμου μας, είτε μικρό, είτε μεγάλο!»

 

Έναρξη εργασιών στην σύνδεση με τον βιολογικό, αναπλάσεις, επέκταση ηλεκτροφωτισμού, επισκευή Κοινοτικού Γραφείου, ύδρευση για όλους

 

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί η Κοινότητα Σταφιδόκαμπου του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Προμετωπίδα των έργων είναι η έναρξη των εργασιών στην επέκταση του εσωτερικού δίκτυο αποχέτευσης και η σύνδεσή του με τον βιολογικό καθαρισμό Λεχαινών.

Παράλληλα, στον Σταφιδόκαμπο προχωρούν αναπλάσεις, με κατασκευή πλατείας και διαπλάτυνση δρόμων, καθώς και αποξηλώσεις εγκαταλελειμμένωνκτιρίων που αποτελούσαν δημόσιο κίνδυνο. 

Επίσης, συνεχίζεται η επέκταση του ηλεκτροφωτισμού στην Κοινότητα, ενώ το Κοινοτικό Γραφείο επισκευάστηκε και αναμορφώθηκε, καθώς ο τοίχος ήταν ετοιμόρροπος. 

Τέλος, η ύδρευση στον Σταφιδόκαμπο λειτούργει πλέον απρόσκοπτα με καθαρό και πόσιμο νερό για όλους, μετά τις απαραίτητες αλλαγές στον εξοπλισμό του δικτύου.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας επέβλεψε προσωπικά τις εργασίες συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Χαντζή και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Γιάννη Βαρβαρέσο.

«Η βελτίωση της καθημερινότητα και των υποδομών σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας αποτελεί βασική αρχή και δέσμευσή μας. Δίνουμε ζωή σε κάθε χωριό του Δήμου μας, είτε μικρό, είτε μεγάλο!», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σταφιδοκάμπου Βασίλης Κλαμπάνος αφού ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για τα έργα που εκτελούνται, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ότι δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος, το έκανε πράξη! Ο Σταφιδόκαμπος αλλάζει μορφή. Ευχαριστούμε δημόσια την δημοτική αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα».