Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης προχώρησε στην υλοποίηση της διάνοιξης της Οδού Σπηλιοπούλου μεταξύ των Οδών Δημητσανου και Πολυτεχνείου στην πόλη των Λεχαινών. 

Ήταν ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων προς τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. δήλωσε: 

«Η διάνοιξη της οδού ξεκίνησε από το 2003, όλα αυτά τα χρόνια είχε κολλήσει, και χρειάστηκε να περάσουν περίπου 18 χρόνια για να πραγματοποιήσουμε τη διάνοιξη του δρόμου, της επονομαζόμενης «Δροσελή».

Ένα έργο το οποίο θα συμβάλει στην κυκλοφοριακή διευκόλυνση των Λεχαινών. Αυτή τη στιγμή πέριξ της πλατείας του «Αγ. Δημητρίου» δημιουργείται πολλές φορές κυκλοφοριακή συμφόρηση, και η διάνοιξη της συγκεκριμένης οδού θα ξεμπλοκάρει το κέντρο των Λεχαινών και θα αναδείξει την αισθητική ομορφιά της πόλης.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο  ώστε να δώσουμε έναν Δήμο πιο ανταγωνιστικό, πιο όμορφο, στις επόμενες γενιές που ακολουθούν.

Ο αγώνας είναι αέναος, και παρακολουθούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε να μη χαθεί ευρώ προς όφελος του Δήμου». 

 

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου

 κ. Κεκάτος Δ.  τόνισε: 

«Όταν υπάρχει γνώση, και πολιτική βούληση, όλα γίνονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό το έργο δεν ήθελε πολλά χρήματα, αλλά χρειαζόταν μια πολεοδομική πράξη, ώστε να γίνει η υλοποίησή του, και θα δοθεί σε κυκλοφορία μέσα στον επόμενο μήνα».