Μία ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της με την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων να σηματοδοτεί τη λήξη της σχολικής ζωής και της μαθητικής ιδιότητας και ταυτόχρονα την είσοδο στην ενήλικη ζωή. Οι εξετάσεις αυτές είναι η κορύφωση των προσπαθειών των μαθητών και των μαθητριών μας, ενώ αποτελούν σταθμό για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η αγωνία και το άγχος σας, όπως επίσης και των γονέων και των καθηγητών σας είναι υπαρκτά συναισθήματα και μάλιστα πολύ έντονα, καθώς βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, ωστόσο, πως όσο σημαντικές κι αν είναι αυτές οι εξετάσεις η πραγματική επιτυχία στη ζωή είναι η κατάκτηση της ευτυχίας, κι αυτός ο στόχος δεν ξεκινάει, ούτε τελειώνει σε κανένα είδος εξετάσεων.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές του Δήμου μας και όλης της Ηλείας κάθε επιτυχία στον αγώνα σας! Να έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές σας και με ψυχραιμία να είστε σίγουροι πως θα βγείτε νικητές. Από καρδιάς εύχομαι καλή δύναμη και υπομονή στις οικογένειές σας, που μαζί με εσάς μοιράζονται σιωπηλά την αγωνία σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας