Το μεγάλο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου μας, μετά το Νεοχωρι, συνεχίζεται στο Στρουσι με τον τον Πρόεδρο του Συνδέσμου του Βιολογικού Καθαρισμού «Ηρακλης» κ. Χαντζη Κ., και το Δήμαρχο Ανδραβιδας-Κυλλήνης, να επισκέπτονται τα εκεί εργοτάξια, και να ενημερώνονται για τις εργασίες.

 

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, όσο και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης που δήλωσαν πως καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, και να βάλουμε στις ράγες, αυτό το έργο, για να ολοκληρωθεί εντός των χρονοδιαγραμμάτων.

 

Πρόκειται για ένα έργο πνοής, ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που αφορά τις Τοπικές Κοινότητες  στο Στρουσι, το Νεοχώρι, τον Σταφιδόκαμπο, καθως και στη δημιουργία νέων συνδέσεων στα Λεχαινα, και στην Ανδραβίδα. Είναι ένα έργο που θα βελτιώσει τις υποδομές, και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα Δήμο βιώσιμο, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Παρόντες ήταν η Αντιδημαρχος κ. Γιαννίτση Α., ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στρουσίου κ. Χριστόπουλος Π. και ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος κ. Κορδονούρης Γ.