Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. και ο Ανδρέας Νικολακόπουλος στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στ.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα Στ. είχε την Πέμπτη 18 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. μαζί με τον Βουλευτή Ηλείας κ. Νικολακόπουλο Α.

Στην συζήτηση τέθηκε από πλευράς Δημάρχου, η οικονομική επιχορήγηση μη επιλέξιμων δαπανών, σε μεγάλα έργα υποδομών, όπως ο βιολογικος καθαρισμός της Βαρδας, καθώς και έργα δικτύου ύδρευσης σε όλο το Δήμο.

Στη συνάντηση έγινε επίσης αναφορά από πλευράς Δημάρχου, για τις προτεινόμενες προτάσεις που έχουν κατατεθεί από πλευράς Δήμου, για  χρηματοδότηση  στο προγράμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Συζητήθηκε ακόμα η στελέχωση του Δήμου, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικου μέσω ΑΣΕΠ, καθώς και η δυνατότητα έκτακτης χρηματοδότησης του Δήμου, εξαιτίας COVID-19.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Αναπληρωτή Υπουργό να δίνει άμεσες λύσεις στα αιτήματα του Δημάρχου, και του Βουλευτή κ. Νικολακόπουλου Α.

Ο Υπουργός τόνισε ακόμη, πως θα είναι αρωγός, σε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες   ανάπτυξης, και εξωστρέφειας στο Δήμο μας.