Νέα ειδική συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Νέα ειδική συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου 2022, στο Δημαρχείο Ανδραβίδας-Κυλλήνης μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Παναγιώτη Βαγγελάκου.

Με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκε εκ νέου ο συντονισμός των δράσεων, καθώς και οι ενέργειες έχουν ολοκληρωθεί και προγραμματιστεί προκειμένου να ζήσουμε ένα καλοκαίρι χωρίς προβλήματα πυρκαγιών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στους καθαρισμούς των οικόπεδων, στην ενημέρωση των δημοτών και τον ρόλο που θα παίξουν σε αυτή οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων καθώς και ο συντονισμός για την καλύτερη συνεργασία του Δήμου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεδρίαση ειδική συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. που πραγματοποιείται στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για την αντιπυρική περίοδο.

Εκτός από τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Κεκάτος και Νίκος Σίνος, ο Διοικητής της Π.Υ. Ηλείας Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος, ο Διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών Θεόδωρος Λεβέντης, καθώς και όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων του Δήμου.