Αναπλάσεις πεζοδρομίων και δημιουργία οδών ήπιας κυκλοφορίας

Το πρώτο από τα έργα που προβλέπονται στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) της Βάρδας βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης. Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας υπέγραψε την σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο «Αναπλάσεις πεζοδρομίων, και δημιουργία οδών ήπιας κυκλοφορίας στη Βάρδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης», προϋπολογισμού 578.043,22 ευρώ (με ΦΠΑ).

Οι εργασίες ανάπλασης, που έχουν ως στόχο την αισθητική, και λειτουργική αναβάθμιση του αστικού χώρου της πόλης της Βάρδας, αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Μάιο.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη  ικανοποίηση, γιατί άλλο ένα σπουδαίο έργο, για την πόλη της Βάρδας, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο μας ξεκινά να υλοποιείται. Η Δημοτική Αρχή σε συνέχεια των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί σε όλο το Δήμο μας, επιδιώκει την ανάπλαση και αναμόρφωση της πόλης της Βάρδας. Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται σ’ ένα συνολικό πρόγραμμα παρεμβάσεων του Δήμου μας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με στόχο την ανάδειξη και την αισθητική αποκατάσταση όλων των πόλεων».