Καλώς ήρθες Άνοιξη! 

 

​Η Μέλισσα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης «πλημμυρίζει» από χρώματα και αρώματα και σας προσκαλεί στην πιο μεγάλη γιορτή της υπαίθρου!

 

​Ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γεωργία Κακαλέτρη και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου, σας περιμένουν για μια αξέχαστη ανοιξιάτικη Κυριακή.

 

​Σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Απριλίου, από τις 10:30 π.μ., στην πανέμορφη Μέλισσα.

 

Μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες:

 

​Χρώμα & Άρωμα: Περιηγηθείτε στην ανθοκομική έκθεση και διαλέξτε τα λουλούδια που θα ομορφύνουν τον χώρο σας.

 

​Γεύσεις του Τόπου μας: Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της γης μας στην έκθεση τοπικών προϊόντων και στηρίξτε τους παραγωγούς μας.

 

​Παιδική Χαρά & Δράση: Οι μικροί μας φίλοι (2 έως 5 ετών) συμμετέχουν σε διασκεδαστικούς αγώνες ποδηλάτων ισορροπίας και κερδίζουν δώρα και αναμνηστικά μπλουζάκια!

 

​Δοκιμάστε τις Δυνάμεις σας: Γνωρίστε το άθλημα της τοξοβολίας – μια εμπειρία για κάθε ηλικία!

 

​Παράδοση & Δημιουργία: Ελάτε να πλέξουμε μαζί το ανοιξιάτικο στεφάνι σας, με δωρεάν φυσικά υλικά που θα βρείτε στο χώρο της γιορτής.

 

​Η Μέλισσα γιορτάζει! Οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν ετοιμαστεί και σας περιμένουν με φιλόξενη διάθεση για να υποδεχτούμε την Άνοιξη όπως της αξίζει.

 

 

​Σας περιμένουμε όλους εκεί!