Ευχαριστήριο Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. προς Περιφερειάρχη Δ.Ε. κ. Φαρμάκη Ν. και Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Β.

 Ο Δήμαρχος Ανδραβιδας - Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Ν., και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Β., για όλες τις συντονισμένες ενέργειες, και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, σε συνεργασία με τη Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας θεομηνίας που έπληξε το Δήμο μας.

 

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έριξε σε αυτή τη μάχη όλα τα μηχανήματα που διέθετε, και σε συνεργασία με την Περιφέρεια   που απέστειλε μηχανήματα για τον καθαρισμό, και διάνοιξη του ποταμού «Βέργα» της Τ.Κ. Μανολάδας, για την διάνοιξη τάφρων στην είσοδο της Ανδραβίδας προς Τραγανό, στον καθαρισμό και διάνοιξη των καναλιών της Περιφερειακής οδού Κουρτέσι-Μάζι, καθώς και την διάνοιξη της αποστραγγιστικής τάφρου από την είσοδο της Μανολάδας  έως τον οικισμό «Μπρινιά» βοήθησαν στην προστασία των ανθρωπίνων ζώων και της περιουσίας των Συνδημοτών μας με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.

 

 

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 

Λέντζας Γιάννης