Κορυφώνονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις!

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ

 

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις κορυφώνονται στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για πρώτη φορά με την ισχυρή συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ως και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου. Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Βάρδας στην πλατεία «Ελευθερίας», ενώ στις 19:30 θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης. Επίσης, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Βάρδας ο Άγιος Βασίλης και Κλόουν θα υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους. 

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης διοργανώνουν σειρά Χριστουγεννιάτικων συναυλιών στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου, συναυλία με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στα Λεχαινά», στην πλατεία «Αγίου Δημητρίου» με τους BandaMorena. Την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, συναυλία με τους Ρουά Ματ στην πλατεία «Αγίας Σοφίας» στην Ανδραβιδα και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, συναυλία με τους Banda Morena στην πλατεία «Ελευθερίας» στη Βάρδα.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας καλεί όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της covid-19 και παράλληλα ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαο Κοροβέση για την διοργάνωση των συναυλιών στον Δήμο.

 

 

Το πρόγραμμα

 

ΒΑΡΔΑ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

17:00  Έναρξη εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία «Ελευθερίας»

18:00  Ο Άγιος Βασίλης στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

18:00 «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες» από τη Φιλαρμονική Λεχαινών

19:30 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

16:00 - 19:00 Άγιος Βασίλης και Κλόουν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

 

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 

18:00 Συναυλία Banda Morena στην πλατεία «Ελευθερίας», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

ΛΕΧΑΙΝΑ

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

18:00 «Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες στα Λεχαινά», στην πλατεία «Αγίου Δημητρίου» - Συναυλία BandaMorena, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

 

ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 

18:00 Συναυλία Ρουά Ματ στην πλατεία «Αγίας Σοφίας», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας