Ευχαριστήρια επιστολή προς Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας απέστειλε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για εμφανή αστυνόμευση και διενέργεια ελέγχων στη λαϊκή αγορά στην Ανδραβίδα Ηλείας από την Ειδική Ομάδα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων.

Η επιστολή που υπογράφει η Αντιδήμαρχος κα Αλεξάνδρα Γιαννίτση έχει ως εξής:

«Κύριε Αρχηγέ,

 Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο κ. Οικονομόπουλο Μιχάλη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για εμφανή αστυνόμευση και διενέργεια ελέγχων στη λαϊκή αγορά στην Ανδραβίδα Ηλείας, από την Ειδική Ομάδα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων.

Είναι άξιο αναφοράς το ενδιαφέρον και ο επαγγελματισμός του προσωπικού της εν λόγω υπηρεσίας, γεγονός που έχει προκαλέσει τα ευμενή σχόλια των δημοτών μας.

Τα ως άνω γεγονότα μας καθιστούν ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς διαπιστώνουμε ότι στο έργο που επιτελούμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας στον οποίο προΐστασθε.

 

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Αλεξάνδρα Γιαννίτση».