Ήχησε το κουδούνι στο Νέο Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 σε κλίμα χαράς  ήχησε το πρώτο κουδούνι του έτους για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολειού Ανδραβίδας.

Η κατασκευή του Σχολικού Συγκροτήματος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ήταν προσωπικό στοίχημα του Δήμαρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζα Γ. και της Δημοτικής Αρχής, αλλά και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, και της Κυβέρνησης.

Το νέο σχολείο καλύπτει όλους τους κανονισμούς προσβασιμότητας, ενσωματώνει σ' ένα κτιριακό συγκρότημα όλες τις σχολικές δραστηριότητες και ενισχύει το αίσθημα συνοχής της μαθητικής κοινότητας.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γιάννης δήλωσε

 «Ήταν επιτακτική ανάγκη, η υλοποίηση αυτού του έργου για την περιοχή μας, για αυτό και σήμερα εδώ από το Νέο Δημοτικό Σχολείο της Ανδραβίδας έχω ιδιαίτερη χαρά να υποδεχτώ τους μαθητές μας, που για ενάμισι χρόνο πραγματοποιούσαν τα μαθήματα τους σε διαφορετικά σχολικά συγκροτήματα.

 Ο άμεσος χρόνος υλοποίησης σηματοδοτεί την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής και των Υπηρεσιών τις στις ανάγκες των Συνδημοτών μας. Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, στις Κτιριακές Υποδομές, στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, που στάθηκαν αρωγοί των προσπαθειών μας,  από τη πρώτη στιγμή, επιτυγχάνοντας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και ήταν αρκετά.

Σήμερα είναι μέρα χαράς,  παραδίδουμε το Δημοτικό Σχολείο Ανδραβίδας στα παιδιά μας, παραδίδουμε τη γνώση σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να γίνουν σωστοί και ωφέλιμοι άνθρωποι για το κοινωνικό σύνολο. 

Στη μικρή αυτή γιορτή το παρών έδωσε Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βαρβαρέσος Κ.,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μυλωνάκης Χ., ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ηρακλής» κ. Χαντζής Κ., ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Τσουραπάς Γ., μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ανδραβίδας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, και αρκετοί γονείς.