Νεος εξοπλισμός και μηχανήματα για το πράσινο, και την καθαριότητα.

Σήμερα Τετάρτη 22/06 ο Δήμος Ανδραβιδας-Κυλλήνης  παρέλαβε τέσσερα (4) νέα χλοοκοπτικα μηχανήματα, με τον εξοπλισμό τους, καθώς και ένα τρακτέρ, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 

Πρόκειται για τέσσερα  χλοοκοπτικα τρακτέρ, και ένα τρακτέρ με ρομποτικο καταστροφέα. Τα μηχανήματα θα διατεθούν στην αρμόδια

Δ/νση Περιβάλλοντος, και Αγροτικής Οδοποιίας.

Με αυτόν τον εξοπλισμό καθίσταται ταχύτερη η κοπή πρασίνου, καθώς και ο καθαρισμός των πρανών, σε επίπεδες, και κυρτες επιφάνειες. 

 

Ο Δημαρχος κ.νΛεντζας Ι. δήλωσε: Εκμεταλλευόμαστε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο ώστε να αναβαθμίσουμε τον επιχειρησιακό στόλο του Δήμου μας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, είναι κάθε  πράσινη γωνία του Δήμου μας, να είναι όμορφη και περιποιημένη ενώ ταυτόχρονα με την προμήθεια του καταστροφέα προσπαθούμε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας με τους καθαρισμούς Δημοτικών εκτάσεων προς αποφυγή πυρκαγιών.

Στην παραλαβή  παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Βαγγελακος Π., Σινος Ν.,  Γιαννίτση Α., Κεκατος Δ. , Χαντζης Κ., ο Γενικός Γραμματεας του Δήμου, κ. Βαρβαρεσος Κ., 

ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσουραπας Γ.  και ο Προϊστάμενος Περιβάλλοντος Κορδονούρης Γ.