Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Με επιτυχία συνεχίστηκε την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022, η εκστρατεία εμβολιασμού κατά της covid-19 στις ευπαθείς ομάδες (εργάτες γης) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Μια πρωτοπόρα δράση που διοργανώνεται στη Νέα Μανολάδα από κοινού με την 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Γραφείο της Νέας Μανολάδας από το κινητό συνεργείο εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ, από 12:00 έως 17:00, με 150 εργάτες γης να εμβολιάζονται. 

Επίσης, ενημερώνουμε ότι το Κέντρο ΈνταξηςΜεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον Διαπολιτισμικό μεσολαβητή της Ε.Ε.Τ.Α.Α Κυριάκο Μπίστα, σε συνεννόηση με τη Γ.Γ. Υποδοχής και Ταυτοποίηση του Υπουργείου  Μετανάστευση και Ασύλου , προχωρά στην έκδοση Προσωρινού ΑΜΚΑ (ΠΑΜΚΑ) για τους μετανάστες εργάτες γης της ευρύτερης περιοχής . Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη για την πορεία του εμβολιασμού, την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ευημερίας του τόπου, καθώς και την ομαλή κοινωνική και εργασιακή ένταξη των μεταναστών στην τοπική κοινωνία και στον Δήμο μας συνολικά.